Klacht: zolen verpulveren

DaLuz op 27 december 2019 over Ecco in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn familie loopt vanwege het draagcomfort al vele jaren graag op Ecco’s, ik heb inmiddels een aardige collectie opgebouwd. Echter, het is nu al bij 4 paren voorgekomen dat de zolen opeens gaan plakken, verpulveren en volledig uit elkaar vallen, overal een spoor van rubber kruimels achter latend. De schoenen zelf zijn nog zo goed als nieuw, en ze zijn ook altijd netjes opgeslagen (niet te warm, niet in het zonlicht). Eerst dacht ik aan gewoon pech, maar zeker nu ik hier alle klachten lees weet ik wel zeker dat het een productiefout bij (een leverancier van) Ecco is. Ik baal er enorm van dat ik steeds zo goed als nieuwe schoenen moet weggooien, en ik denk er sterk over om voortaan maar een ander merk schoenen te gaan kopen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de schoenen kosteloos gerepareerd worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ecco

Reactie van de melder van de klacht DaLuz

1 jaar geleden - de klacht wordt niet eens in behandeling genomen?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ecco nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DaLuz