Klacht: zolen laten los

op 29 juni 2016 over Ecco in de categorie Schoenenwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo ik heb voor een tijdje schoenen van uw merk Ecco track aangekocht helaas laat de schuimzool los van de onderzool en de schoenmaker zij dat niet meer te kunnen maken kwam vaker voor zei hij bij dit merk ..dit is de tweede keer dat ik dit meemaak met uw schoenen in 4 jaar tijd ze kosten 169 euro per paar , en ik gebruik ze alleen in het weekend was er zeer zuinig op zijn nooit nat geweest of zo maar binnen een jaar gewoon totaal onbruikbaar. vind het zo jammer ! slechte reclame toch ? zou graag van u tekst en uitleg willen hebben over deze situatie ..groetjes hans .

Gewenste Oplossing:

ik zou graag dat u een tegemoetkoming zou doen door mij schoenen te sturen die niet al na een jaar uit elkaar vallen ..ben altijd een goeie klant van u geweest maar nu zeer onzeker over uw product

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ecco

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ecco nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door johannes b