Klacht: zogezegd openstaande factuur

Wendy Verheyen op 04 april 2018 over Direct Solutions in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag kreeg ik telefoon van een van de medewerkers van Direct Solution met de melding dat ik een openstaande factuur heb van 282,40 euro (factuurnr E15133361) en dat ik deze overmorgen moet vereffenen. Het zou gaan over een vliegtuigreis en 2 hotelcheques waarvoor ik telefonisch zou ingestemd hebben in 2016. Op mijn mail over welke firma dit gaat, krijg ik geen antwoord.

Gewenste Oplossing:

Als ik het bedrag niet moet betalen en als er een einde komt aan die telefonische dreigementen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Direct Solutions

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Direct Solutions nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door