Klacht: zogenaamde openstaande post en openstaande factuur

op 29 december 2017 over Direct Solutions in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben op 28-12-2017 telefonisch benaderd, over een factuur met nr: E16321256, dit ging over iemand die via telemarketing mij heeft benaderd op een anoniem nummer, aan de hand van een zogenaamde bandopname moet ik zogezegd akkoord zijn gegaan met bepaalde afspraken, ik ben mij daar niet van bewust,heb ook nooit een bevestiging ontvangen, kortom ik weet niet waar dit over gaat en hou zeker niet van deze praktijken.

Gewenste Oplossing:

Ik wordt als ZZPer helaas tig keren telefonisch lastig gevallen via telemarketingsbedrijven, zou fijn zijn in de toekomst hier geen last meer van zou krijgen, dan ben ik tevreden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Direct Solutions

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Direct Solutions nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door johananjo