Klacht: Zogenaamde aanmelding voor diensten

op 13 juli 2017 over Onlinebedrijvenregister.nl in de categorie Online Gidsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook hier gebelt dat mijn contract afliep of ik hem wilde verlengen. Na meerdere keren te hebben gezegt dat ik nooit lid ben geweest hingen ze op en na 3 dagen kreeg ik een factuur. Meerdere keren gebelt maar geen reactie toen een mail gestuurd geen reactie. Inmiddels krijg ik nu gewoon een incasso binnen hebben jullie dit ook al meegemaakt ? Ik ga niet betalen maar er neemt gewoon niemand op en nu ?

Gewenste Oplossing:

Ze ophouden met rekeningen sturen en incassos oo me af sturen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Onlinebedrijvenregister.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Onlinebedrijvenregister.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jamiedevries01