Klacht: Zitplaatsen vak 111 bij concert Michael Bublé

op 20 januari 2014 over Concertgebouw Ziggo Dome in de categorie Feest/Festival/Evenement

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij zijn gisteren aanwezig geweest bij het concert van MB. Ik heb bijna 90 euro per kaartje betaald voor vak 111 stoel 406-407. Ik wil u laten weten dat het schandalig is om deze plaatsen te verkopen aangezien je het concert maar voor 20% kan volgen aangezien je niet op het scherm kan kijken en 90% van het podium niet ziet! Ik en nog een aantal andere mensen die voor en achter mij zaten hebben gisteren al geklaagd maar zonder enig succes!!!! Ik hoor graag wat u hier voor een oplossing voor heeft.

Wat een leuk jubileum moest worden met mijn vriendin is hierdoor flink verpest!

Mvg J Vromen

Gewenste Oplossing:

Geld terug of nogmaals bezoeken van een concert!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Concertgebouw Ziggo Dome

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Concertgebouw Ziggo Dome nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jvromen