Klacht: Zit vast aan abonnement

op 18 oktober 2016 over Splendid club in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op straat aangesproken door Splendidclub. Kreeg gratis vakantiepakket. Ik heb m’n gegevens laten noteren. En ook mijn handtekening gezet. Dom. Want nu schijn ik vast te zitten aan een abonnement. Na herhaaldelijk bellen en mailen sinds juli nog steeds niet op kunnen zeggen. Inmiddels 2 pakketten ontvangen. Ze vragen geld van me voor het abonnement wat ik weiger te betalen. Inmiddels is het bedrag van 50 euro opgelopen tot 125 en ontvingen we vandaag een aanmaning van Fiat Incasso

Gewenste Oplossing:

Ik wil best 2 pakketten betalen (ze zijn open gemaakt en ergens is het ook mijn schuld) maar ik weiger voor een abonnement op te draaien terwijl ze het over 1 vakantiepakket hadden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Splendid club

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Splendid club over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Splendid club nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Linda Donkers-Roks