Klacht: Ziekteverschijnsel tijdens vlucht

op 13 oktober 2016 over Emirates in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tijdens de vlucht op 11- 10-2016 van Amsterdam naar Dubai, boekings nummer PCAMJ6 voelde ik me ongeveer 2 uur na het eten van de kipmaaltijd ziek worden. Koud-warm, misselijk en buikpijn.
Ik zocht in de stoelzak naar een spuugzakje maar kon die niet vinden, gauw naar stewardess gegaan die op dat moment met een handvol zakjes aankwam omdat er veel meer mensen op datzelfde tijdstip misselijk waren geworden en moesten spugen. Ik vermoed dus dat het iets met het eten te maken heeft gehad.
Van mijn eerste dag, van de 3 dagen in Dubai heb ik niet echt kunnen genieten omdat ik de hele dag misselijk ben gebleven. Echt jammer van deze dag.

Gewenste Oplossing:

De rest was uitstekend? Aardig personeel.

Alle klachten die gemeld zijn door ElsDudink