Klacht: Zieke werknemer achter de balie

op 22 september 2017 over Burger King in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gister bij burger King bij het brug restaurant snel een bestelling willen afhalen. De vrouw die achter de balie stond was al tegen klanten voor mij aan t vertellen dat ze ziek was, hoesten en protesten. Ik vroeg om burgers die ik eventueel gelijk kon meenemen wat niet lukte jammer genoeg want ik had nogal haast. De vrouw zakte nog enkele malen door haar benen. Ik heb besloten mijn eten niet op te eten vanwege de hygiëne. Maar die keuze is aan mijzelf geweest.vind gewoon dat dit niet kan. Mvg Barry Kattenberg

Gewenste Oplossing:

Ik zou de manager er op aan spreken die wel degelijk van de situatie op de hoogte was maar er niets mee of aan deed.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Burger King

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Burger King nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Biervat46244