Klacht: Ziek geworden van de ingevroren spinazie in pasta diepvries maaltijd

op 07 oktober 2017 over Iglo in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag,

Helaas ben ik sinds gisteren 22u00 tot vanochtend 08u vreselijk ziek geweest. Ik heb de diepvriesmaaltijd pasta met kipfilet, spinazie en boursinsaus gegeten. De spinazie smaakte al vreemd, maar rook niet raar. Daar ik deze maaltijd al heel lang niet heb gegeten, stond ik er verder niet bij stil. Ik heb geen gaatjes in de verpakking kunnen ontdekken en verdere onderzoek heb ik niet gedaan daar ik me nog niet lekker voelde. Zeer waarschijnlijk is er toch verdorven spinazie ingevroren.

Graag zou ik willen weten of dit inderdaad (helaas) vaker voorkomt of dat ik nu net toeval pech heb gehad. Ik hoop op het laatste.

Wilt u dit alstublieft onder de aandacht brengen? Het is echt geen pretje zo ziek zijn.

Alvast vriendelijk bedankt,

Mascha

Gewenste Oplossing:

Normaal heb ik geen klacht en gaat het goed met ingevroren maaltijden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iglo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iglo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maroecha