Klacht: Zeer slechte tablet

op 23 januari 2014 over empire electronix in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na ontvangst van de Empire electronix tablet.kon deze na 4 dagen niet meer opgeladen worden. Na enige e-mails naar Empire te hebben gestuurd,waarop ik geen behoorlijk antwoord kreeg,heb ik met Veronica contact gehad en kon ik de tablet naar een door Veronica opgekregen adres sturen.Dit heb ik op 15 januari 2014 gedaan, maar tot op heden geen bericht ontvangen of de tablet is ontvangen. 22 januari met veronica gebeld en kreeg te horen dat dit nog wel een maand kon duren.
Gezien de vele klachten over deze Tablet,lijkt het mij niet zinnig een nieuwe toe te sturen van dit zelfde merk.

Gewenste Oplossing:

Ik ontvang gaarne de waarde van de tablet,welke stond vermeld in de advertentie van Veronica.Ik zal dan zelf een betere tablet kopen al dan niet met bijbetaling.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over empire electronix

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over empire electronix nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door beria