Klacht: Zeer slechte geluidsverdeling. Holland zingt

op 05 september 2015 over SBS 6 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Helaas tot mijn grote spijt merk ik telkens weer dat het geluid van de zangers en zangeressen in holland zingt zo zacht is tov de muziek dat je amper verstaat wat er gezongen word dat voor een porgramma waar het juist daar over gaat is verschrikkelijk jammer.

Gewenste Oplossing:

Als je tenminste kan horen wat ze zingen ipv alleen de muziek.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over SBS 6

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over SBS 6 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door A2jdokai