Klacht: zeer slechte bezorging

A.L. Nooitgedagt-van Nes op 09 december 2021 over Trouw in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al sinds 4 mei 2021 verloopt de bezorging van Trouw niet goed. De krant wordt niet bezorgd of te laat. Van Trouw heb ik nu al een aantal maal gehoord dat er onvoldoende bezorgers in mijn postcodegebied zijn en dat zij er alles aan doen dat snel op te lossen. Ik vind dat totaal niet snel. Een klacht hierover wordt steevast met hetzelfde mailtje beantwoord: We doen ons uiterste best dit zo snel mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.

Gewenste Oplossing:

Dat de krant weer voor 7.00 uur bezorgd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Trouw

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Trouw nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door A.L. Nooitgedagt-van Nes