Klacht: Zeer Onvriendelijk personeel in Kerkrade

op 26 juli 2016 over Burger King in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

We gingen in Kerkrade met onze drie kids wat lekkers te eten halen maar het meisje wat ons hielp was echt onbeschoft onvriendelijk.ons zoontje wilde zijn bestelling veranderen en toen kregen we een harde zucht te horen.ik wilde nog meer bestellen maar was zo boos dat ik dat niet heb gedaan.mijn man heeft haar erop aangesproken maar ik wil het er niet bij laten zitten.een vrouw naast ons werd door een andere medewerkster afgesnauwd.ik vind dit echt niet kunnen in een restaurant wat kleine kinderen ook als doelgroep heeft.ik hoop dat hier wat aan gedaan word en ik weet niet of ik hier in de toekomst nog eens terug ga!

Gewenste Oplossing:

Ik denk dat aan klantvriendelijkheid binnen het bedrijf gewerkt moet worden!normaal is de klant koning maar zo voelde ik me daar niet!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Burger King

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Burger King nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mevr eussen