Klacht: Zeer moeilijk bereikbaar

op 18 augustus 2017 over AVG Nederland in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als oude Norman-klant ben ik gewoon meeverkocht aan AVG. Met Norman had ik nooit problemen, maar nu met AVG hopeloos. Je kutn bellen wat je wilt, je wordt nooit teruggebeld. Een normaal emailadres is niet te vinden. Correspondentie gaat in het engels. Ik wil gewoon opzeggen. Ik wil van AVG af. Hoe?????

Gewenste Oplossing:

Oplossing: stuur mij uw e-mailadres of bel mij fatsoenlijk terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over AVG Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AVG Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jenvliek