Klacht: Zeer klant onvriendelijk personeel Schagen

op 29 november 2016 over Action in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag wilde ik mijn producten contant afrekenen, de caissière melde dat zij geen wisselgeld had omdat ze dat net aan de klant voor mij had gegeven. Dit deed zij door te wijzen naar de klant en luidkeels te roepen ” Dat heb ik net aan haar gegeven” zeer onbeschoft….
Ik heb mijn producten laten staan en ben naar huis gegaan zonder spullen.
Dit was niet de eerste keer dat ik onvriendelijk werd behandeld daar, de keer ervoor gooide de caissière( een andere als vandaag) het wisselgeld op de band en wenste me een prettige dag…. Belachelijk!
Filiaal Schagen is een prachtige nieuwe winkel maar heeft wel een klant minder door het personeel achter de kassa…..

Gewenste Oplossing:

Vriendelijker personeel is een oplossing!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Action

Bericht van Action

1 jaar geleden - Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. Uw klacht zal via deze website niet in behandeling genomen worden. Wij verzoeken u hierbij het bericht rechtstreeks naar Action te sturen. Voor de mogelijkheden om in contact te komen met ons, verwijzen wij u graag naar onze website met de contactgegevens: https://www.action.nl/over-action/klanten-service/. Met vriendelijke groet, Team Webcare Action

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Action nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Joblola