Klacht: Ze negeren betalingsregeling

op 11 juni 2018 over AGIN Pranger in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een vordering van 290 euro ongeveer door Dua bij Agin Pranger assen. Heb wel gesmeekt om in paar termijnen te betalen. Meerdere keren mail over verzonden maar ze negeren en geven geen reactie op mn mails. Uiteindelijk heb ik de helft betaald en verzocht restant iedergeval in twrmijnen te betalen. Ik kreeg helemaal nergrns een kans voor enige wat ze doen is dreigen betalen of beslag met extra kosten etc. Ik kan niet anders dan in termijnen betalen. Graag hulp

Gewenste Oplossing:

Als ze akkoord gan met mijn betaalvoorstel 4 termijnen betalen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AGIN Pranger nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Koskos