Klacht: Ze houden mij aan het lijntje

op 12 juni 2017 over jongeren loket in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer en mevrouw

Ik heb in februari intake gehad op jongeren loket
Ik ben dakloos dus heb geen huis en slaap elke keer bij vriendinen ze zoude mij helpen maar ze houde mij steeds het lijntje de ondersteuning zoude ze naar mij stuuren hebben ze moesten alleen nog paar dingen aanpassen ik had het ondertekend begin mei en nu zitten we midden juni en ik heb nog steeds niks binnen ze zegt elke week dat ze het gaat stuuren maar ze stuurt niks ben het hellemaal zat. Word gewoon aan het lijntje gehouden

Ik hoop dat jullie wat voor me kunnen betekenen

Gewenste Oplossing:

Wanneer ze het plan naar mij gestuurd heeft

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over jongeren loket

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over jongeren loket nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hosnia