Klacht: ze blijven bellen en mailen

op 07 juni 2016 over Lindorff in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik zit in een situatie waar ik niet uitkom heb me nu aangemeld bij het WSNP en heb iedereen daar over gemaild of gebeld ook Lindorff is daar van op de hoogte maar ze blijven maar bellen en mailen heb ook hulp van het wijkteam en ook die heeft contact met hun op genomen en ze zouden het afhouden maar niks is minder waar ze hebben gewoon maling aan de mensen en blijven doorgaan ook al hebben ze bewijzen in handen dat het zo is dat ik er mee bezig ben
Nu kreeg ik weer 2 brieven met een voorstel terwijl ik maar 40 euro krijg om de week mee door te komen maar ze verwachten wel dat ik 50 euro gaat betalen en dreigen ook met dat ze het uit handen gaan geven aan de deurwaarder

Gewenste Oplossing:

ik ben tevreden als ze mensen zoals ik die bezig zijn om dingen op te lossen dat ook laten doen en niet blijven dreigen met van alles en net als de andere gewoon even wachten op wat er komen gaat

Dan pas ben ik tevreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lindorff over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Lindorff in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lindorff een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lindorff

Heeft op 07 juni 2016 om 13:32 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door vonne54