Klachten over www.nageln-haren.com

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over www.nageln-haren.com in de categorie Internetshops - Cosmetica en verzorging. Bovenaan... Lees meer >

Statistieken van www.nageln-haren.com in de categorie Internetshops - Cosmetica en verzorging

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Vervolg

Klacht van op 23 oktober 2011 over www.nageln-haren.com in de categorie Internetshops - Cosmetica en verzorging

Ik heb bovenstaande klacht ook geschreven, hierbij het vervolg. Ik heb uiteindelijk bij mijn schoonouders gebeld met Majka, uiteindelijk kreeg ik haar aan de telefoon. Meteen zei zij mij dat ik GEEN contact met haar moest opnemen, maar met haar collega.... Lees meer

hairextensions

Klacht van op 17 oktober 2011 over www.nageln-haren.com in de categorie Internetshops - Cosmetica en verzorging

Ik heb bij dit bedrijf hairextensions laten plaatsen voor 170 euro incl het in model snijden van het haar. Na het plaatsten werd mijn haar niet geknipt/gesneden, omdat ik het eerst moest wassen. Meerdere keren heb ik aangegeven dat ik het... Lees meer