Klacht: wurg contract

op 10 april 2020 over Renewi in de categorie Afval- en vuilnis bedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hadden een contract van 5 jaar. Dit had ik graag willen beëindigen.
Maar ik was zonder dat ik dit wist 2 weken te laat. Je moet een half jaar voor het aflopen van het contract schriftelijk opzeggen. Ben je te laat dan wordt het met 2 jaar verlengt. Dit alles staat in de algemene voorwaarden die niet bij het ondertekenen van het contract bij geleverd zijn.
Toen kwam ik er ook nog achter dat in 3 jaar tijd de prijs met 30% verhoogd is. Goed overleg en communicatie is niet mogelijk. Ook een tussenoplossing wordt niet gegeven. Bijvoorbeeld 1 jaar verlengen ipv 2.
Niets is mogelijk gewoon betalen, zelfs weer een verhoging dit jaar.

Gewenste Oplossing:

Of contract direct beëindigen of maximaal 1 jaar verlengen tot 1 april 2021.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Renewi

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Renewi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]