Klacht: word niet goed geholpen

op 04 februari 2014 over OverheidOverig in de categorie OverheidOverig

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ben nu onder hand al 7 weken bezig om mijn toeslagen te krijgen omdat ik geen Eigen bank nr heb en kan krijgen vanmorgen nog geprobeerd bij de abn amro krijg het niet wer de belasting gebeld word binnen twee dagen terug gebeld hoor ik al 7 weken heb nu geen geld meer heb twee kinderen kan de huurtoeslag niet betalen al twee maanden niet weet niet meer wat ik hier mee aan moet mijn toeslagen kwamen eerst op mijn dochter haar banknr krijg steeds te horen is wel uitzondering voor hoor hier niks over

Gewenste Oplossing:

dat ik mijn toeslagen zo snel mogelijk krijg want ik weet niet meer wat ik moet doen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over OverheidOverig

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over OverheidOverig nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door carlaaj@hotmail.com