Klacht: Woonstad laat ons in steek

op 26 december 2017 over Woonstad Rotterdam in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag heb ik geconstateerd dat er lekkage is in de wc. Wc vloer +plafond is volledig nat. Electirciteit is aan het sissen. Vermoedelijk komt het van de bovenbuurvrouw die niet mee wil werken. Tevens woonstad 10 x op en neer gebeld op de spoedlijn. Ze willen geen hulp aanbieden en sturen op eigen kosten van mij een loodgieter. Zonder te hebben gekeken wie de oorzaker is.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat woonstad per direct een oplossing vind voor de lekkage en de electriciteit voordat het doorlekt naar de benedenverdieping tevens dat er brand veroorzaakt. Terwijl ze gaan kijken wie de kosten moet betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Woonstad Rotterdam

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Woonstad Rotterdam nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door B. Yildirim