Klacht: Wijziging opstapplaats met meer dan 60 kilometer

op 24 augustus 2017 over Slangenreizen in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn opgegeven opstapplaats van Delft werd omgezet naar Utrecht. Dat is meer dan 60 kilometer voor mij en is geen acceptabel alternatief. Omboeken doen ze niet en geld teruggeven ook niet. Ik zit er nu mee en heb 50 euro door mijn neus geboord gekregen. Echt slechte service!!

Gewenste Oplossing:

Andere datum op zaterdag met opstapplaats Delft of geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Slangenreizen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Slangenreizen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MarlousG