Klacht: Wijziging opstapplaats met meer dan 60 kilometer

op 24 augustus 2017 over Slangenreizen in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn opgegeven opstapplaats van Delft werd omgezet naar Utrecht. Dat is meer dan 60 kilometer voor mij en is geen acceptabel alternatief. Omboeken doen ze niet en geld teruggeven ook niet. Ik zit er nu mee en heb 50 euro door mijn neus geboord gekregen. Echt slechte service!!

Gewenste Oplossing:

Andere datum op zaterdag met opstapplaats Delft of geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Slangenreizen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Slangenreizen nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Groeten van Max

1 maand geleden - Beste Marlous, namens Groeten van MAX neem ik graag contact met u op. Wellicht kunnen we u helpen met het oplossen van deze klacht en meerdere klachten die wij zien over het vervoer van Slangenreizen. Zou u mij kunnen mailen als u dit leest? Ik hoor heel graag het hele verhaal. Hartelijke groet, Myrthe (redactie Groeten van MAX), groetenvanmax@tuvalu.nl

Alle klachten die gemeld zijn door MarlousG