Klacht: Welzorg is slechte zorg

op 09 mei 2017 over gemeente Amsterdam in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Door U (het buro WMO) ben ik naar welzorg verwezen. alles van Welzorg is knudde, ze laten me in mijn rolstoel rustig bijna 3 weken wachten om een voetsteun te vervangen/repareren…dit is niet de enige maar we laatste klacht. Als ik de wegenwacht bel word ik in plm een half uur geholpen maar Welzorg heeft met behulp van Fa. Bakker o.a. mijn wc ‘vervangen’ en ook mijn bad vernield en de rommel achter gelaten, en ook een keer een lekke band van rolstoel rustig een maandje zo gelaten, kortom moet daar belastinggeld heen? Verbieden die handel!!

Gewenste Oplossing:

als ik snel en beleefd behandeld wordt, niet in Ikea-taal wordt aangesproken (je/jij)!

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over gemeente Amsterdam

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over gemeente Amsterdam nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Guido Stockmann