Klacht: wel betaald niets geleverd geeft niet thuis

op 09 oktober 2017 over Horeca World in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 05-09-2017 heb ik een CF759 Polar 200 liter – 2 deurs – schuifdeur – zwart | Koelkast glazen 1 t.w.v. 499,00 bij u gekocht. CF759 Polar 200 liter – 2 deurs – schuifdeur – zwart | Koelkast glazen 1 t.w.v. 499,00 is niet tijdig geleverd. Op drie oktober 09:04 is mij telefonische toegezegd door jullie werknemer van de klanten service dat des betreffende koelkast op do 05 of vrij 06 okt geleverd zal worden. Ook deze afspraak komen jullie niet na. Ik heb jullie afgelopen vrijdag en vandaag telefonische en per mail benaderd. Beide geen gehoor terwijl er op jullie website staat dat jullie van 08:30 – 17:00 telefonische bereikbaar zijn. Krijg ik te horen dat het kantoor gesloten is.

Wij hebben in eerste instantie het volgende afgesproken over de levertijd: 29-09-2017.

Ik overweeg om mijn klacht voor te leggen aan de geschillencommissie/rechter.

Gewenste Oplossing:

als mijn product deze week geleverd wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Horeca World

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Horeca World nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door N Macintosh