Klacht: Wel betaald niet geleverd

op 07 juni 2021 over Eurofietsen.nl in de categorie Internetshops - Fietsen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

op 16-05-2021 een kinderfiets besteld en betaald. Kreeg na een paar dagen bericht dat de fiets niet op voorraad was (waarom staat dit niet op de site??) en een aantal alternatieven gekregen. Op 19 mei 2021 alternatief doorgegeven, maar hoorde daarna niks meer. Op 26 mei 2021 gechat met klantenservice, afgesproken dat bestelling geannuleerd zou worden en op 28 mei 2021 zou ik mijn geld terug krijgen. Het is nu 7 juni 2021, geen geld terug, en op mails wordt niet gereageerd. De chat functie is niet meer beschikbaar op de site. Helaas lees ik dat ik het enige slachtoffer ben van deze malafide internetwinkel. Ik denk er nu serieus over om aangifte te doen bij de politie.

Gewenste Oplossing:

Per direct geld retour!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Eurofietsen.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Eurofietsen.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door majov