Klacht: Wel betaald geen tickets

op 27 juli 2017 over Eventim in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

afgelopen dinsdag 25 juli heb ik 2 kaarten proberen te bestellen voor on your feed. Wanneer je de tickets hebt uitgekozen begint de tijd waarbinnen je bestelling dient af te ronden te tikken. ik had zn 25 minuten te gaan.

Ik rond mijn bestelling af door netjes te betalen. Vervolgens krijg ik een meldingscode dat ik te laat ben met het afronden van mijn bestelling waardoor ik de tickets niet heb gekregen. Het geld 194.95 is wel afgeschreven.

Ik heb 4 x telefonisch contact gehad omdat er van alles mis gaat.
telefonisch. Jullie hanteren een tarief van 0.45 c/pm, dit is nogal wat. Als ik dan vervolgens niet netjes wordt geholpen en de telefoniste niet wilde vertellen met wie ik heb gesproken is voor mij de maat vol.

Ik ben 200 kwijt, ik heb geen tickets, de plaatsten die ik wilde zijn inmiddels vergeven en ik heb hoge telefoonkosten gemaakt.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als:
- Ik mijn belkosten terug krijg die ik heb gemaakt
- Mijn geld z.s.m. terug ontvangen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Eventim

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Eventim nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kops81