Klacht: Weinig premie betaald

op 09 mei 2017 over Zilveren Kruis Achmea in de categorie Zorgverzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb sinds kort brief gekregen van Zilverenkruis dat ik in 2008 weinig premie heb betaald. Maar dit klopt niet want ik heb er niks over gekregen daarnaast zat ik toen bij een bewindvoerder het ging allemaal via hun. Er is wel betaald maar teveel dus heeft Zilverenkruis dit teruggestort. Nu staat er een bedrag van 1.600 euro open terwijl de helft al afgelost was. Ik ben zeer ontevreden want ik kon er niks aan doen ik wist er niks van!! Na jaren komen ze met een hoog bedrag.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als dit opgelost wordt dit kan door het bedrag kwijtteschelden want nogmaals het was niet mijn fout mijn bewindvoerder betaalde mijn premie!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zilveren Kruis Achmea

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zilveren Kruis Achmea nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dangerbone