Klacht: Weigert iedere medewerking aan MSNP/WSNP traject

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Weigert na herhaalde verzoeken saldo opgave te doen teneinde een MSNP traject te frustreren. Geeft telefonisch stelselmatig niet thuis en zorgt er zodoende voor dat de gehele procedure vertraging op loopt. Moedwillig met als doel daar waarschijnlijk zelf beter van te worden. Walgelijke manier van functioneren, wat mij betreft…

Gewenste Oplossing:

Respons naar mijn bewindvoerder

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Deurwaarder Van den Bergh en Partners.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Deurwaarder Van den Bergh en Partners. nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Maarten Jan van Rooij