Klacht: Weigeren van herberekening beslagvrijevoet.

op 09 oktober 2017 over LAVG in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

LAVG heeft beslag gelegd op mijn inkomen en een veel te lage beslagvrijevoet berekent. Ik moest toen allerlei stukken opsturen voor herberekening maar ik heb nu na 2 weken nog geen bericht. Ik zit al die tijd zonder geld voor andere rekeningen om over leven nog maar te zwijgen. Ook hebben zij het beslagregister niet geraadpleegd, terwijl zij dat wel moeten doen. Als ik. El krijg ik telkens te horen datzij er niets aan kunnen doen.

Gewenste Oplossing:

Als zij per direct de beslagvrijevoet herberekenen en mij het verschil per omgaande, terugstorten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over LAVG

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over LAVG nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ikkuh123