Klacht: Weet ik veel app

op 24 februari 2018 over RTL 4 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeerde na het installeren van de app op mijn iPad een profiel aan te maken maar de app zei steeds dat mijn gebruiksnaam te kort of ongeldig was terwijl ik 10 karakters had en de voorwaarden had geaccepteerd. Dus nu weet ik niet hoe ik een profiel moet aanmaken of wat ik verkeerd doe.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik weet wat voor karakters ik moet gebruiken en als de gebruiksnaam geldig is zodat ik mee kan doen met de app.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 4

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 4 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Natas9801-