Klacht: Webpagina niet beschikbaar

op 17 mei 2016 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb zojuist voor een maand betaald om berichten te kunnen lezen en versturen. Nu lukt het nog steeds niet via de app. Krijg melden webpagina niet beschikbaar. Hoe kan het dat ik nu deze melding krijg. Kreeg ik voorheen niet. Wie kan dit oplossen voor mij. Maak ik er eindelijk gebruik van. Werkt het niet. Anders graag mijn geld terug

Gewenste Oplossing:

Als ik kan bekijken wie mijn profiel heeft bekeken; flirt of bericht heeft verstuurd en ik dit zelf ook kan. Met andere woorden. Dat waar ik voor betasld heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lexa.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lexa.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wijngaardem