Klacht: watermeter niet te lezen

op 04 april 2013 over Prive Magazine in de categorie Magazines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn watermeter is niet te lezen.
deze zit in de tuin achter het hek bij mijn buren in een put die onder water staat. dit is vorig jaar ook al aangegeven middels meerdere malen contact. helaas nog geen reactie of oplossing. nu wil ik de gegevens doorgeven, maar de watermeter heeft last van condens, dus is niet te lezen,naast dat hij onder water zit.

Graag zou ik mijn watermeter naar binnen op mijn woonboot willen hebben net als de buren, zodat alle problemen direct zijn opgelost. plus ik wil de standen meten, zodat ik mijn standen aan u door kan geven.

Gewenste Oplossing:

nog niks, zit al een jaar op antwoord te wachten. na meerdere malen contact opnemen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Prive Magazine

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Prive Magazine nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MartineHeeze