Klacht: Wastabletten slecht

op 15 mei 2016 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was de laatste tijd met Ariël wastablets Ariël 3 in 1.
Heb al verschillende keren als ik op 40 graden was , dat het tabletje niet helemaal op lost . Het kleeft in de kleding en lijkt wel een soort lijm dat de kleding helemaal aan elkaar doet kleven . Resultaat al verschillende dure spullen letterlijk kapot .
De laatste bloes was een nieuwe van scots and soda ik vind dit helemaal niet voor te lachen . Want zoals ik al zei heb al verschillende kapotte merk kledij daardoor . In het begin wist ik maar niet wat het was tot mijn laatste bloes daar kon ik dus heel duidelijk opmerken dat het de was tabletten zijn .Heb er foto’s van . Als het op 60 graden word gewassen is het meestal ok maar ook niet altijd .
Maar ja wil het niet meer want wie vergoed mijn dure kleding ? En sommige kleding kan gewoon niet op 60 graden gewassen worden . Heb eens rond gehoord en ben best niet de enige . Hopelijk word hier gevolg aan gegeven .

Gewenste Oplossing:

Van de vloeibare in flessen was ik steeds tevreden , maar vond het wel handig met de tablets maar na al verschillende kapotte stuks geef je het wel op.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jeska