Klacht: Waspods niet opgelost in was

op 03 mei 2017 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn was gewassen met arielpods en in plaats van mijn was mmoi schoon te wassen heeft de pod zich ingevreten in een broek en wat ik ook doe het gaat er niet uit het plastic zit nu vast aan mijn broek ik heb hier eventueel meerdere fotos van maar kan ze niet uploaden hier

Gewenste Oplossing:

Als ariel met een goede oplossing komt was een broek van een joggingpak van het merk sweet revenge

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Petra engelbart