Klacht: Was tabs lossen niet op

op 06 augustus 2016 over Ariel in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Ariel. Ik heb nu meerdere malen gehad dat de tabs niet oplossen en mijn kleding na het wassen nog vol zitten met deels tabs deels wasmiddel. Ik ben hier zeer ontevreden over aangezien ik mijn was nu al voor de zoveelste keer opnieuw kan wassen. Jullie zeggen steeds ook op lage temperaturen maar was op 40 en of op 60 graden en het helpt niets. Wat gaan jullie hier aan doen? Heb nog zeker 2 volle dozen tabs staan maar heb geen zin dit elke was buurt 2x te moeten wassen. Kijk uit naar jullie reactie.

Gewenste Oplossing:

Als ariel dit probleem oplost voor mij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ariel

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ariel nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Angelcarree1979