Klacht: wachttijd bij slijterij

op 08 augustus 2017 over EmTe in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind dat ik veel te lang moet wachten om bij de slijterij iets te mogen kopen.Er staat maar 1 persoon te helpen aan de pakket bloemen en slijterij balie.Pakketjes ophalen en afgeven is al dagtaak voor 1 persoon.Als te pakketdienst dan ook nog pakjes af komt geven moet dit terecht eerst binnen gescand worden, maar er is geen personeel om even bij te springen.Dit maak ik de laatste tijd helaas te vaak mee.Hoor de mensen alleen maar mopperen en terecht naar mijn mening.

Gewenste Oplossing:

Als er iemand kan komen omde bloemen en drank af te rekenen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over EmTe

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over EmTe nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jeannetteknippels@hotmail.com