Klacht: Wachtijd 2,5 uur maar niemand in de zaak.

op 03 oktober 2017 over Team Kapsalon in de categorie Kappers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben al jaren klant bij team kapsalons. Van Harderwijk, Amersfoort. Nu ik in een andere stad woon ben ik om de sympathieke formule waarbij geen afspraak hoeft te worden gemaakt in Tiel naar de team kapsalon gegaan.
In de kapsalon zit niemand. Dus ik schat mijn kansen om te worden geholpen snel in. Heerlijk. De kapster geeft aan dat het noet gaat lukken want ze heeft nog 7 mensen voor mij. En binnen nu en 5 a 10 min kunnen de eerste 2 al komen. Want die zijn even een boodschapje doen. Ik geef nog aan dat dit dus anders werkt dan bij de andere kapsalons en ben verbaasd. Het is 15.20 uur. Ik kan u wel helpen om 18.00 uur. Ik heb aangegeven hiervoor niet voor het concept te kiezen. En ben bij de kapsalon verderop gegaan en hier wel meteen geholpen. Dus ik draag het concept teamkapsalon bij deze niet meer uit.

Gewenste Oplossing:

Gratis behandeling.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Team Kapsalon over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Team Kapsalon in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Gekapt