Klacht: wachten wachten op betaling na retourzending

op 30 juni 2016 over converse-winkel.nl in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

via site op internet 2 paar schoenen gekocht bij converse. deze retour gestuurd omdat ze niet paste.Op 3 en 4 juni bevestiging gekregen via mail dat retourzending was aangekomen en binnen 7 dagen wordt terug betaald vlgs site. Nu op 30-06-2016 en na 5 keer bellen nog steeds geen geld. iedere keer de belofte dat er de hoogste prioriteit aan wordt gegeven en ik kan niemand aan de telefoon krijgen die daar verantwoordelijk voor is. Ben er nu klaar mee, heb een officiële instantie ingeschakeld en bedenk me nog wel twee keer voor ik nog iets bij converse bestel

Gewenste Oplossing:

zo snel mogelijk mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over converse-winkel.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over converse-winkel.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door A van Rooij