Klacht: Wacht al 3 maanden op mijn pc meubel

op 17 juni 2017 over Yori Meubels in de categorie Internetshops - Meubels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wacht al meer dan drie maanden op mijn pc meubel, alles is al betaald. Meneer laat niks van zich horen laatste bericht is van 1 maand terug en daarin zou ik binnen een week horen wanneer de pc meubels geleverd zou worden. Nu laat hij na diverse berichten niks meer horen. Heb ook al aangifte gedaan bij politie voor oplichting.

Gewenste Oplossing:

Zodra mijn pc meubel is geleverd en ik compensatie krijg voor geleden schade aan tijd !

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 dagen geleden - Ik heb een email gestuurd naar Yori Meubels over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Ricardo Renes