Klacht: WAARVOOR BETAAL IK DEZE BEDRAG VOOR U? ONDUIDELIJKE OMSCHRIJVING BIJ BETALING.

op 07 oktober 2016 over MKBusiness in de categorie Incassobureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 6-7- 2016 en 4-8-2016 en op 8-9-2016 heb ik aan u rond euro 49,09 een betaling gedaan. Onduidelijk staat er erbij, waarover deze betalingen gaat. Gaat het over een verzekering? Of om een loterij, volgens klachten op internet? Er staan zoveel letters en cijfers op de beschrijving, dat je niet weet waarover het gaat? Kunnen jullie niet duidelijker zijn. Heb ook geen brief gehad waarover deze betaling gaat.

Gewenste Oplossing:

Als ik geen duidelijke antwoordt krijgt, ben ik genoodzaakt om te blokkeren en een klacht in te dienen. Misschien ligt het probleem bij mij, daar wil ik me voor onschuldigen, als ik tenminste weet waarover deze betalingen gaan? Hoogachtend en dank.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over MKBusiness

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over MKBusiness nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door JERRIE55