Klacht: waardebon lamborghini rit

op 14 januari 2014 over Traffic Control in de categorie klachtmelden

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vorig heb ik namens mijn 3 kinderen voor vaderdag voor hun vader een lamborghini rit besteld en gereserveerd echter werd de rit door traffic control geannuleerd omdat deze overboekt zou zijn overigens heb ik voor de reservering ook een zaterdagtoeslag betaald ik kreeg een nieuw reserveringsnummer maar het gehele jaar was er nergens in nederland een rit beschikbaar en naar belgie of duitsland was voor ons geen optie dus weer een nieuwe bon gekregen voor 2014 heb wel gelijk mijn zaterdagtoeslag aanbetaald en na wekelijks mailen en bellen (dit 5 maanden lang) nog steeds mijn geld niet terug ontvangen en nu blijken ze faliet te zijn krijg ik nu uberhaubt me geld nog terug???????

Gewenste Oplossing:

mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Traffic Control

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Traffic Control nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door laura2213