Klacht: waarborg reparatie DU16620287 – MAKRO Deurne

op 26 september 2016 over Lagostina in de categorie Huishoudelijke apparatuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 24/09/2009 kocht ik bij MACRO Deurne een pan (diam 26cm) van het merk LAGOSTINA. . Eind augustus tilde ik de (volle) pas van het vuur en die begon van de handgreep te kantelen. Vermits er op LAGOSTINA kookpannen/potten 25 jaar waarborg staat, bracht ik deze op 02/09/2016 naar MAKRO voor reparatie, RESULTAAT : de technische dienst – Michele Da Luca van Groupe Seb wil hier niet voor tussenkomen. Zebeweert dat het geen fabricagefout is !!! Deze pan gaat zelden in de vaatwasmachine want te groot en ik was die bijgevolg meestal met de hand !!!
Ik blijf er bij dat dit een fabricagefout is !

Gewenste Oplossing:

LAGOSTINA HOORT MIJ GRATIS EEN NIEUWE PAS TE BEZORGEN OF MIJN GELD TERUG TE STORTEN.
Het vertrouwen in LAGOSTINA is beschonden ! ! !
Ze houden hun klanten in de maling met sterke "25 jaar waarborg" op hun goederen te plakken en hun woord niet te houden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lagostina over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door ALIINE