Klacht: Waar stat de koffer?

op 24 augustus 2017 over RTL 5 in de categorie Omroepen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als ik antwoord wil geven, moet ik me eerst registreren. Hij pakt de eerste pagina (tot de geboortedatum),en als ik op “volgende” klik,gebeurt niets! Mijn man en mijn buren hebben het ook geprobeerd met het zelfde resultaat… Inloggen met FB of Google werkt ook niet. Jammer! ZO maak je geen goede reclame voor je zender op de TV!!

Gewenste Oplossing:

Als mijn klacht afgehandeld wordt zodat ik en mijn vrienden wel kunnen mee doen aan het spel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RTL 5

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RTL 5 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door yasmina tarassova