Klacht: Waar blijft mijn bestelling?

op 29 mei 2020 over Bestecanvas.nl in de categorie Fotoservice

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn bestelling nog niet ontvangen en ze doen erg vaag over de levering. Je kan met niemand contact op nemen. Niet eens een email schrijven. Echt niet van deze tijd. Ik hoop dat ik snel mijn bestelling krijg en dit is gelijk de laatste keer dat ik wat bij hun bestel.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik mijn bestelling binnen heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bestecanvas.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bestecanvas.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Narinari