Klacht: Waar blijft de email met nieuw wachtwoord

op 27 juli 2017 over Lexa.nl in de categorie Datingsites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gisteren een account aangemaakt bij Lexa en kan niet meer ip de site. Na herhaaldelijk geprobeerd te hebben een email te ontvangen met nieuwe gegevens geef ik het op. Graag heb ik dit heel snel werkend, vandaag dus, of anders mijn 50,- retour. Dankuwel. 27 juli 2017

Gewenste Oplossing:

Als bovenstaand per direct wordt opgelost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lexa.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lexa.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bootlover