Klacht: Vuur valt van sigaretten

op 24 juni 2017 over philip morris in de categorie Tabaksbedrijf

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik rook al zolang ik me kan herinneren Marlboro maar de laatste paar maand valt continu het vuur van mijn sigaret waardoor ik al verschillende brandgaten heb gemaakt in mijn auto. Ook zitten er erg dikke stukken tabak in waardoor ik dus steeds me sigaret kan weggooien.. ik lust geen andere sigaret anders was ik wel overgestapt. Ik hoop dat dit dan ook opgelost kan worden.

Gewenste Oplossing:

Als het probleem opgelost is en misschien een compensatie voor de verloren sigaretten?

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over philip morris

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over philip morris nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mi88