Klacht: vreemde manieren puzzel4u

op 07 juli 2012 over puzzel4U in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook ik heb op voor mij onnaspeurlijke wijze een abonnement op puzzel4u verkregen en kreeg ook telkens aanmaningen etc. van MKBusiness. Ook ik heb veel geld betaald en had het idee dat het totaal bedrag meer was dan waar men recht op had. Uiteindelijk heb ik MKBusiness om raad gevraagd en zij hebben mij het e-mailadres van puzzel4u gegeven. Ik heb toen direct per e-mail het abonnement opgezegd en kreeg als antwoord dat ik nog 1 blad zou ontvangen en dus nog 1 keer zou moeten betalen. Dat is gebeurd.
Nu heb ik geen blad meer ontvangen maar vandaag weer wel een herinnering van MKBusiness. Ik zal dit bedrag nog betalen en wil daarna nooit meer iets van een van beide bedrijven horen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik, na betaling van dit laatste bedrag, nooit meer iets van puzzel4u en MKBusiness hoor.

Alle klachten die gemeld zijn door Jessamine1