Klacht: Vreemde inhoud bakje garnalensalade

op 13 juni 2016 over Johma in de categorie Voedingsmiddelen en dranken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij de Hoogvliet in Woudenberg halen wij vaker salade bakjes van Johma maar deze laatste gekocht op vrijdag 10 juni 2016 was van een zeer slechte kwaliteit Normaal is de saus stevig van structuur, deze was nu zo dun als water en was niet te smeren op een toastje, het liep er zo weer af. Daar naast zat er een ondefinieerbaar groot stuk vlees of vis in. Vind dit niet kunnen, de bakjes zijn namelijk aardig aan de prijs, deze kon ik dus direct weggooien.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als er meer aandacht aan het productieproces wordt geschonken, en ik gecompenseerd wordt voor het financiële ongemak.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Johma

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Johma nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door imani500